logo-autoniveau

Samen met TC uit Eindhoven zijn we een nauwe samenwerking aangegaan met training- en opleidingsbureau AutoNiveau. Hierdoor kunt u in Eindhoven een uitgebreid scala aan opleidingen en trainingen volgen.

Voor zowel de beginnende als de ervaren automonteur hebben wij een opleidingsplan met diverse specialisaties zoals toepassing KTS, scoopmetingen, diagnose motormanagement en airco. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde docenten van AutoNiveau, mannen uit de praktijk! U kunt de opgedane kennis direct toepassen. Opleidingen worden overdag en in de avond gegeven en regelmatig herhaald. U kunt dus instappen wanneer u wilt.

Bekijk hier welke opleidingen er allemaal zijn

Het opleidingsprogramma bestaat elk trainingsjaar uit 4 online trainingen en 4 praktijkdagen in Eindhoven waarin u verzekerd bent van continue scholing en zal bijblijven met actuele toegepaste technieken en dito diagnoseapparatuur.

Wat zijn de voordelen van trainen in Eindhoven:

  • De trainingen worden gegeven in Eindhoven, dus een kortere reistijd
  • De trainingen worden gegeven volgens een middag/avond programma van 14.00 uur tot 21.00 uur; dit betekent beduidend minder verlies van werkplaatsuren en reizen buiten filetijden
  • Moderne trainingsmethode; via e-learning kunt u de training thuis of op het bedrijf theoretisch voorbereiden en de trainingen worden daardoor heel praktisch
  • Compleet aanbod van trainingen met voldoende capaciteit; dus vele planningsmogelijkheden
  • Professioneel planningssysteem met inzicht in de opleidingen per monteur

Meer informatie?

Neem voor de mogelijkheden contact op met uw vertegenwoordiger. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Bedrijfsnaam

Plaatsnaam

Contactpersoon

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht

Captcha

captcha