Van 4 naar 1

Staadegaard Automotive heeft de laatste jaren, in het kader van schaalvergroting, diverse overnames gedaan. Dit betreffen AMA-Ambag, van Rijn Automaterialen en Materic. Hierbij is gekozen de overgenomen bedrijven onder eigen naam door te laten werken. Deze bedrijven maken enige tijd al deel uit van één juridische organisatie, namelijk Staadegaard Automotive B.V.

Staadegaard Automotive heeft er bewust voor gekozen om de kracht van deze bedrijven te behouden. Dit door met hetzelfde verkoopteam en dezelfde aanpak de klant van dienst te blijven zijn. Deze aanpak blijft hetzelfde, alleen de naam verandert. In de praktijk werd het steeds lastiger om de 4 handelsnamen te gebruiken. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld de aparte facturatie, folders, briefpapier en bedrijfsauto’s. Daarom heeft Staadegaard Automotive ervoor gekozen om onder een naam verder te gaan: Staadegaard Automotive B.V.

Voor de klant verandert er verder niks, zij blijven zaken doen met hun vertrouwde verkoopteam met dezelfde service, alleen onder één sterke naam.